Telemedicina în Epilepsie

În România există zone geografice în care serviciile medicale sunt impecabile în ceea ce privește lupta împotriva epilepsiei – acestea sunt de obicei marile centre universitare. Din păcate sunt și zone slab deservite medical din acest punct de vedere. Pacienții tind să se deplaseze spre un centru universitar după ce apare o criză epileptică. Membrii familiei sunt nevoiți să facă un drum, care de obicei este lung, neprogramat și costisitor, încărcând un sistem care deja este suprasolicitat. În marile centre universitare medicale, oricât de multă răbdare ar avea profesioniștii din sănătate, ei pot fi supuși greșelii din mai multe motive: graba examinării, lipsa detaliilor pe care nu le poți obține în bune condiții de la membrii familiei, confuzia sau lipsa unor amănunte importante, graba înregistrării unui EEG pentru un pacient sosit neprogramat.

Scopul proiectului este de a dezvolta rețeaua de Telemedicină în epilepsie prin înființarea și dotarea a minim două noi centre de epilepsie și monitorizare EEG în țară pe an și crearea unu centru de sprijin psihologic pentru adolescenții cu epilepsie și pentru părinții care au copii cu epilepsie.

Bugetul proiectului 40 000 EUR

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2020

In beneficiul: Telemedicina în Epilepsie

Te provocam ca timp de 30 de zile sa renunti la un obicei care nu iti face bine, sau sa incerci sa adopti unul care iti face bine si, in acelasi timp sa faci si tu bine altora, sprijinind o cauza caritabila. Iti vei indemna prietenii sa te sustina donand si, in felul acesta, vei avea o motivatie puternica in plus ca sa iti duci provocarea pana la capat. Dupa 30 de zile este mult mai probabil ca aceasta incercare sa devina un obicei bun pe care sa il mentii in continuare.

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii

Pagini fundraising

Telemedicina în Epilepsie

Sunt o persoană în continua mișcare și doresc foarte mult să ajut oamenii care suferă de Epilepsie și bineînțeles în același timp și famil

10,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete